El claustre es torna a omplir de música les nits de juliol

Torna el cicle musical Nits de Música al Claustre a les nits d’estiu del mes de juliol. El Claustre del Monestir és una de les joies patrimonials de la ciutat i, gràcies a la seva acústica sorprenent, és també un espai ideal per acollir concerts de cambra. Del 5 al 19 de juliol, aquest escenari incomparable acollirà la 13a edició de les Nits de Música al Claustre, amb quatre concerts d’estils musicals ben diferents, clàssica, cantautor i cobla, a l’escenari del jardí del Claustre.

Núria Escamilla, regidora de Cultura: “Enguany celebrarem els 25 anys de la Júlia Farrés sobre els escenaris, comptarem amb el privilegi d’escoltar el cantautor Joan Amèric i gaudirem de la sardana de mans de la Cobla Jovenívola de Sabadell, ho viurem tot en un marc incomparable com és el Claustre del Monestir.”

El cicle s’estrena el 5 de juliol amb un recital líric de la soprano santcugatenca Júlia Farrés-Llongueras que, acompanyada pel pianista Stanislav Angelov, celebrarà el 25è aniversari del seu debut als escenaris. Ens presenta el concert “El meu viatge musical. De Catalunya a Europa”, ple d’àries i cançons que han estat significatives per a la seva carrera i per a ella mateixa, i que vol compartir amb els santcugatencs. L’acompanyarà en algunes interpretacions el baríton Sergi Bellver.

El 13 de juliol el cantautor valencià Joan Amèric interpretarà el concert “Perquè soc poble… País enamorat”, en un espectacle íntim i proper. L’acompanyarà una formació electroacústica amb un equip humà aplegat al voltant de la seua veu, en un concert on bellesa i compromís s’abracen per convidar-nos a l’univers poètic i sonor de l’autor. Un univers particular i alhora obert, habitat per sirenes, idees i somnis.

Clourà el cicle el tradicional concert d’estiu de la Cobla Jovenívola de Sabadell, divendres 19 de juliol.  La cobla, amb la direcció del mestre Jordi Figaró, interpretarà el programa “La cobla i la seva història”, amb el que reivindiquen aquest gènere musical popular pel qual han escrit i continuen escrivint sardanes i altres peces, els millors compositors del país.

El Premi de Cant Camerata Sant Cugat que s’havia de celebrar el 12 de juliol, finalment s’ha cancel·lat per causes alienes a l’organització de les Nits de Música al Claustre.

El cicle Nits de Música al Claustre està organitzat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Sant Cugat i compta amb el patrocini de SOREA.

 

Els concerts tindran un preu de 10 € i les entrades es podran adquirir anticipadament al web www.santcugat.cat/nitsalclaustre i a l’Oficina de Turisme.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar