El CAP de Valldoreix es reobrirà l’1 de juny i els consultoris de la Floresta i les Planes seguiran tancats

29/05/2020 – REDACCIÓ /

Aquest dilluns 1 de juny reobrirà el CAP de Valldoreix després de dos mesos tancat. El CAP Can Mates continuarà centralitzant la patologia pediàtrica i el CAP Sant Cugat seguirà aglutinant la patologia respiratòria Covid-19. Els consultoris de la Floresta i les Planes seguiran tancats.

Per tant a partir del proper dilluns, 1 de juny, i fins a finals de setembre, l’Atenció Primària de la ciutat de Sant Cugat quedarà distribuïda de la següent manera:

  • CAP Valldoreix: atenció patologia no respiratòria d’adults, en horari de 8 a 15h.
  • CAP Can Mates: centralització de la pediatria de tot el municipi i atenció patologia no respiratòria d’adults, en horari de 8 a 20h.
  • CAP Sant Cugat: centralització atenció patologia respiratòria/Covid-19 de tot el municipi i atenció patologia no respiratòria d’adults, en horari de 8 a 20h i urgències nit i caps de setmana.
exterior-cap-mina
Exterior del CAP La Mina

D’acord amb les recomanacions de Catsalut per la Nova Normalitat a l’Atenció Primària, els CAP de la ciutat gestionats per MútuaTerrassa procediran de la següent manera:

– Es recomanarà als ciutadans que la gestió de visites, consultes i altres tràmits es realitzin de forma no presencial des del formulari habilitat a la web de MútuaTerrassa (www.mututerrassa.cat) i a La Meva Salut.

– Degut a les limitacions d’espai de les sales d’espera per evitar contagis, es prioritzaran altres formes d’atenció (telemedicina) i es treballarà per tal que les visites presencials no superin el 30-40% de les visites d’abans de la pandèmia.

– Es potenciaran les consultories virtuals entre el metge de família i l’especialista hospitalari per tal de prescindir de les visites presencials evitables a les Consultes Externes.

– Es recomanarà als ciutadans que truquin abans d’anar al CAP per gestionar qualsevol necessitat.

– Se separaran els circuits entre pacients sospitosos de Covid-19 i no sospitosos.

– Es reforçarà la capacitat d’autocura per les patologies lleus que no requereixen intervenció sanitària.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar