El 1r Torneig de Golf Solidari de la Creu Roja reuneix un centenar de participants i recapta 10 tones d’aliments

14/09/2021 – Redacció

L’empresa santcugatenca Sisquella Grup ha organitzat aquest dilluns 13 de setembre el 1r Torneig de Golf Solidari de la Creu Roja a Catalunya al Club de Golf Sant Cugat en què han participat un centenar de jugadors i ha recaptat unes 10 tones d’aliments. La idea dels organitzadors és repetir aquest torneig cada any.

Moment del 1r Torneig de Golf Solidari de la Creu Roja

Els fons recaptats en aquest acte solidari s’han destinat íntegrament a favor dels projectes de recuperació socioeconòmica per a persones en risc d’exclusió social dins el Pla Creu RESPON davant del coronavirus. En aquesta primera edició, els beneficis s’han traduït en la previsió d’adquirir aliments certificats ecològics de Veritas – bàsicament oli, llet i peix blau en conserva, com ara tonyina i sardines- que es lliuraran a la Creu Roja i que aniran destinats a les persones afectades per l’impacte econòmic de la pandèmia.

El president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet Torné, que ha destacat que es tracta del primer acte multitudinari des de l’inici de la crisi sanitària i la valoració de la primera edició del torneig és positiva.

En l’acte de cloenda del torneig, conduït pel periodista santcugatenc Xavier Bosch, ha participat el CEO de SisquellaGrup, Lluís Sisquella; i també Jordi Cardoner, membre del consell assessor de Creu Roja i del Consell Consultiu de SisquellaGrup.

La cloenda del torneig

.

 

.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar