Educambient convida els santcugatencs a netejar Collserola en família

15/09/2020 – Eva Jou /

El dissabte 19 de setembre, la cooperativa Educambient anima els veïns de Sant Cugat a participar en una recollida de brossa familiar. L’acció, que tindrà lloc al Pi d’en Xandri, començarà a les 10 del matí i s’estendrà fins a les 14h del migdia. L’activitat és gratuïta i, per poder assistir-hi, cal inscriure’s en aquest formulari online.

La iniciativa forma part de la campanya ‘Let’s clean Europe’, que és una acció comuna a tot Europa. L’objectiu és conscienciar la població en relació amb la quantitat de residus que llencem de manera incontrolada a la natura, així com promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats al mar, als marges dels rius, als boscos, entre altres zones.

Educambient és una cooperativa que neix amb la intenció de treballar amb els centres escolars per remodelar els espais exteriors adaptant-los a les necessitats socials i ambientals d’un món canviant, apropant els infants a la natura i lligant els continguts curriculars amb els patis i jardins dels centres, a través de propostes didàctiques.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar