Dos detinguts per robar amb violència i intimidació a dues persones a Sant Cugat

27/07/2021 – Redacció /

Els detinguts empentaven les víctimes per desestabilitzar-les i els robaven el telèfon mòbil. Els fets es van produir el dijous 22 de juliol al matí al carrer Sant Esteve i al carrer Josep Anselm Clavé.

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el dijous 22 de juliol, dos joves de 19 i 26 anys i nacionalitat marroquina per robar amb violència i intimidació dues persones al carrer i sostreure una bicicleta a Sant Cugat. Els detinguts empentaven les víctimes per desestabilitzar-les i els robaven el telèfon mòbil

Els fets van succeir pels volts de les 11 hores quan els agents van saber que un home havia patit el robatori del telèfon mòbil al carrer Sant Esteve amb plaça Pep Ventura. La víctima va explicar que dos joves li havien fet una empenta i aprofitant la inestabilitat li havien sostret el telèfon i unes ulleres graduades.

Amb la descripció dels autors els agents van iniciar una recerca per la zona. Prop de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat els policies van veure com els vigilants de seguretat tenien retinguts dos nois que coincidien amb la descripció. En arribar al lloc els van explicar que els joves acabaven de robar una bicicleta que estava ancorada al carrer i que havien accedit a la via del tren saltant la tanca sense bitllet.

Els dos joves van ser traslladats a comissaria per tal de ser identificats i un cop allà l’home que havia patit el robatori violent del mòbil, que es trobava a les dependències policials posant denúncia, va reconèixer els joves. Per tots aquests fets els dos joves van quedar detinguts.

Es dona la circumstància que, poca estona després una dona va anar a denunciar a comissaria que uns joves, pels volts de les 11.15 h d’aquell dia s’havien apropat a ella quan caminava pel carrer Josep Anselm Clavé i li van fer una empenta que la va desestabilitzar sense arribar a caure. Quan va reaccionar es va adonar que els joves havien aprofitat per robar-li el telèfon mòbil.

Els agents van notar que la forma d’actuar era la mateixa que havien utilitzat els detinguts  i li van mostrar unes fotografies a la víctima que va reconèixer als joves.

Els arrestats van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Rubí que va decretar llibertat amb càrrecs pels dos.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar