Sant Cugat Comerç organitza una jornada ‘d’Estocs a dins’

18/09/2020 – Eva Jou /

Sant Cugat Comerç dona el tret de sortida a la nova temporada comercial amb una jornada ‘d’Estocs a dins‘. L’activitat, que se celebrarà entre els dies 2 i 3 d’octubre, es farà en un format adaptat a la situació provocada per la covid-19.

La novetat principal i, d’acord amb el context actual, és que l’esdeveniment tindrà lloc a l’interior dels comerços, en lloc de fora. El gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, explica que, per adaptar-se a la situació, una altra mesura que han adoptat és l'”ampliació” de l’activitat durant dos dies. Així i tot, Carballo afirma que l’objectiu de l’activitat és “el mateix de sempre”. Per tant, un any més, els clients podran trobar “a un preu molt més econòmic” els diferents productes que han vist durant les rebaixes d’estiu.

Publicitat

Programa de l’esdeveniment ‘Estocs a dins’

Suport al comerç local
El gerent de Sant Cugat comerç també ha fet una crida a donar suport al comerç de la ciutat. “Estem segurs que la ciutadania respondrà i omplirà els establiments durant els dos dies”, afirma Carballo.

Des de Sant Cugat Comerç recorden a tots els clients passar la targeta ‘Sant Cugat a la Butxaca‘ durant tota l’activitat. D’aquesta manera podran acumular punts i bescanviar-los pels premis que ofereixen les diferents botigues.

Publicitat

Feu un comentari