Les veïnes i els veïns de La Floresta exigeixen la reobertura total del seus consultoris

21/10/2020 – Redacció /

Els veïns i veïnes de La Floresta s’han manifestat a les portes del Centre Social i Sanitari del districte per reclamar la reobertura total del centre de salut.

Els consultoris mèdics de la Floresta i les Planes es van reobrir parcialment fa quinze dies desprès d’estar tancats des de mitjans de març amb l’inici de l’estat d’alarma. A dia d’avui el consultori de La Floresta només obre dos dies a la setmana i amb servei presencial només d’infermeria i administració. Tot i la reobertura, la setmana passada també es fa informar a les veïnes i veïns de La Floresta i Les Planes que haurien de desplaçar-se fins a Sant Cugat per vacunar-se de la grip.

Publicitat

La secció local de la plataforma en defensa la sanitat pública Marea Blanca també s’ha sumat a les protestes. Exigim que Mútua Terrassa, entitat privada que gestiona per concert els CAPs i consultoris de la ciutat, garanteixi el funcionament normalitzat dels consultoris d’aquests dos districtes i que es recuperin les visites presencials.

Marea Blanca Sant Cugat també s’ha sumat aquest cap de setmana a les protestes organitzades a tot l’estat per reclamar que es deroguin les lleis que permeten la gestió privada de la sanitat. 

Els consultors mèdics de la Floresta i les Planes es van tancar a mitjans de març amb l’inici de l’estat d’alarma seguint indicacions de la conselleria de Salut de la Generalitat. Aquests dos consultoris gestionats per Mútua Terrassa  es van tancar per concentrar l’activitat assistencial al centre de referència i poder millorar l’assistència complint amb totes les mesures epidemiològiques de seguretat. Els consultoris de La Floresta i Les Planes donen servei a més de 6.000 persones.

Publicitat

Feu un comentari