La Marxa Infantil se suspèn definitivament16/10/2020 – Tina Forest Illas /

El Club Muntanyenc ha decidit suspendre la Marxa Infantil que s’havia de celebrar el proper 8 de novembre. Era la segona vegada que l’organització es veia obligada a ajornar la prova a causa de les restriccions pròpies de la pandèmia.

En un comunicat, el president del Club Muntanyenc, Silvano Bendinelli, ha anunciat a les famílies que, tot i que s’havia treballat per poder celebrar la marxa amb totes les mesures sanitàries per garantir la seguretat dels participants (participació màxima de 900 participants, separats per grups estables, acompanyats per voluntaris i amb sortides i arribades esglaonades, entre d’altres), ara s’han vist obligats a cancel·lar l’acte definitivament. 

Bendinelli ha explicat que han pres aquesta decisió “seguint les recomanacions de la FEEC i del Servei Català de l’Esport a clubs i entitats esportives de disminuir les activitats i reduir la mobilitat”.

El president de l’entitat també ha dit que ara per ara no poden decidir “quina serà la nova data en què es podrà fer, ja que depèn de moltes variables i estem en un moment de molta incertesa”.

Publicitat

Des del Club també han anunciat que suspenen la Marxa del Corredor Verd, que havia de celebrar-se el 24 d’octubre.

La Marxa Infantil és una de les marxes de la regularitat més antigues de Catalunya i que té una gran participació. Prop de 2.000 infants hi participen cada any i mai s’havia hagut de cancel·lar per altres circumstàncies que no fossin les condicions meteorològiques.

 

Deixa un comentari