Ja es coneixen les propostes més votades pels santcugatencs a la Ruta de Tapes 2024. El “Patacón” del Sankhu, el restaurant del carrer de Josefina Mascarenyes, ha obtingut el primer premi. Aquesta tapa era una base cruixent de plàtan mascle fregit amb guacamole i carn de costella de porc. Els responsables d’aquest local han rebut el diploma que els acredita com a guanyadors de la mà de la regidora Esther Madrona.
El segon premi ha estat per la tapa Rock & roll del restaurant Brau, un brioix farcit d’steak tartar amb rovell d’ou trufat. Els propietaris d’aquest establiment de l’av. de la Guinardera, no van poder assistir i va recollir el seu premi la propietària de la Vermuteria.
La tercera tapa més votada pels santcugatencs ha estat el crossandvitx amb melós de galtes estofades i trompetes de la mort de la Masia Can Tomàs, al carrer de Can Barata.
Aquesta edició de la Ruta de Tapes ha estat tot un èxit amb un total de 23.552 tapes venudes. Des del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental i Barcelonès asseguren que arrel d’aquesta bona acollida han decidit organitzar dues edicions cada any, en primavera i tardor.