El Club Voleibol Sant Cugat perd la màxima categoria estatal

21/05/2020 – REDACCIÓ /

Aquest dijous la Federació espanyola de Voleibol ha decidit en comissió delegada ratificar l’acord al qual van arribar 10 dels 12 equips de la Superlliga 1 femenina que contempla descendir de categoria els dos últims equips classificats, el Club Voleiboi Sant Cugat i el FC.Barcelona.

Fotografia d’arxiu del Club Voleibol Sant Cugat

D’aquesta manera, si no es produeix un gir de guió sobtat que permeti al club santcugatenc recuperar la màxima categoria per al seu primer equip, aquest haurà de jugar l’any que ve la Superlliga 2 Femenina. Recordem que encara el Club Voleiboi Sant Cugat podria tenir la plaça del Club Voleibol Vall d’Hebron si finalment renuncia a l’ascens. A més, la seva presidenta Maria Manén, ha avisat que prendran mesures.

De moment, però, aquesta notícia ha generat moltes reaccions de suport al club santcugatenc a les xarxes socials, després que la mateixa entitat ho anunciés a les xarxes socials amb un missatge que ha qualificat d’insolidari als deu clubs de la Superlliga femenina que han votat a favor que hi hagi descensos aquesta temporada marcada para la pandèmia del coronavirus.

A aquest missatge ha reaccionat el Patí Hoquei Club Sant Cugat, que ha considerat la decisió com a “molt injusta”.

La regidora de Ciutadania i Salut i d’Esports, Gemma Aristoy, ha enviat també un missatge de suport, qualificant la decisió d’”injusta”. A més, els ha demanat que valorin la feina feta fins ara i els ha donat ànims per seguir endavant.

El Club Voleibol Sant Cugat, amb més de 32 anys d’història, compta amb més de 15 equips repartits en més de 300 jugadors, dels quals, més de 200 formen part de les seccions femenines.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar