Ingredients per a 4 persones:
8 talls de llom de bacallà dessalat
1 porro
5 pebrots del piquillo
formatge ratllat
250 g de crema de llet
farina
2 cullerades soperes de mantega
Elaboració:
- Enfarinar els lloms de bacallà i fregir amb l’oli calent durant 3-4 minuts per cada costat. Reservar.
- Sofregir el porro tallat en una paella calenta amb dues cullerades soperes de mantega durant 5-6 minuts.
- Remenar per evitar que el porro s’enganxi.
- Afegir els pebrots del piquillo i remenar durant 2 minuts.
- Afegir la crema de llet. Deixar bullir durant 4 minuts i retirar del foc.
- Passar la salsa per la batedora.
- Col·locar els lloms de bacallà en una safata de forn, cobrir amb la salsa i afegir formatge per sobre.
- Gratinar al forn fins que quedi daurat.
Reservar uns talls de pebrot del piquillo per decorar el plat