Així s’ha viscut la 3a edició de la reVolta, la prova ciclista femenina amb seu a Sant Cugat

(29/05/2022 – Redacció)  

La ciclista alemanya Clara Koppenburg de l’equip COFIDIS s’ha proclamat campiona de la edició de la reVolta, la prova ciclista femenina de Catalunya amb sortida i arribada des de Sant Cugat.

Per la seva part Mireia Benito, de l’equip català Massi Tàctic ha estat la segona classificada. Aurela Nerlo, també de Massi Tàctic, ha quedat tercera. L’equip COFIDIS ha estat guardonat com el millor equip de la prova.

Enguany, la segona vegada que es fa a Sant Cugat, han participat 83 ciclistes de 15 països diferents i de 10 equips.

 

La sortida ha estat aquest diumenge a les 10h del matí des de Pla del Vinyet. Els ciclistes han fet un recorregut de 97 quilòmetres amb sortida i arribada a l’Avinguda Pla de Vinyet. Els ports puntuables de l’Alt de Capçuda (tercera categoria) i l’Alt de la Creu de l’Aragall (primera categoria), aquest últim coronat a uns 30 quilòmetres de la línia d’arribada, han estat les grans dificultats d’un exigent recorregut que ha transcorregut per les comarques del Vallès Occidental, el Baix Llobregat, l’Anoia i l’Alt Penedès, incloent-hi els esprints intermedis de Piera i Corbera de Llobregat.

Koppenburg, la guanyadora, ha arribat a la meta cap a les 12:45 del migdia. Un centenar de persones han viscut en directe l’arribada de la campiona i la resta de participants.

En el pilot de la 3a reVolta hi han participat ciclistes d’Espanya, França, Portugal, Alemanya, Canadà, Suècia, Dinamarca, Països Baixos, Polònia, Mèxic, Argentina, Iran, Gran Bretanya, Colòmbia i Sud-àfrica.

A més la prova ha estat d’interès per mitjans nacionals i esportius com TV3 o Catalunya Ràdio.

Durant aquests dies podreu veure un reportatge de Televisió Sant Cugat amb les millors imatges de la prova.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar