Arròs de tardor

arros-tardor
arros-tardor

Ingredients:
6 carxofes (tallades a quarts)
100 g. d’alls tendres
5 costelletes de porc (tallades molt petites)
400-500 g. de varietat de bolets (cep, rossinyol, llenega)
1,5 l. de brou de carn
2 pebrots del piquillo
400 g d’arròs (un grapadet per persona)

  1. Elaboració:
    Saltejar les carxofes tallades a quarts durant 15 minuts. Afegir els alls tendres i deixar coure tot plegat 5 minuts més. Passat el temps, retirar del foc.
  2. A la mateixa paella, coure les costelletes de porc tallades molt petites durant 15-20 minuts.
  3. Fregir els pebrots durant 3-4 minuts i reservar per decoració final.
  4. Coure els bolets a la paella durant 10 minuts. Passat el temps, afegir les verdures i la carn (excepte els pebrots).
  5. Afegir l’arròs i remenar durant 2 minuts.
  6. Afegir el brou de carn i deixar coure durant 18 minuts.
  7. Quan l’arròs estigui cuit, decorem amb els pebrots.

* Salar tots els ingredients per separat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #104

Enquesta activa

En quin idioma t’atenen habitualment als comerços de la ciutat?

Directe TV

També et pot interessar

Abrir chat
Scan the code
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?