Ingredients:
6 carxofes (tallades a quarts)
100 g. d’alls tendres
5 costelletes de porc (tallades molt petites)
400-500 g. de varietat de bolets (cep, rossinyol, llenega)
1,5 l. de brou de carn
2 pebrots del piquillo
400 g d’arròs (un grapadet per persona)
- Elaboració:
Saltejar les carxofes tallades a quarts durant 15 minuts. Afegir els alls tendres i deixar coure tot plegat 5 minuts més. Passat el temps, retirar del foc. - A la mateixa paella, coure les costelletes de porc tallades molt petites durant 15-20 minuts.
- Fregir els pebrots durant 3-4 minuts i reservar per decoració final.
- Coure els bolets a la paella durant 10 minuts. Passat el temps, afegir les verdures i la carn (excepte els pebrots).
- Afegir l’arròs i remenar durant 2 minuts.
- Afegir el brou de carn i deixar coure durant 18 minuts.
- Quan l’arròs estigui cuit, decorem amb els pebrots.
* Salar tots els ingredients per separat.