Arran Sant Cugat denuncia “l’ofec immobiliari” de la ciutat i n’assenyala als seus responsables

10/04/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dimarts Arran Sant Cugat ha fet una acció simbòlica precintant, bloquejant les portes i anunciant el desnonament de bancs i immobiliàries com el Santander, LaCaixa, Banc Sabadell, Engel&Völkers i Amat. També ha realitzat aquesta acció a la nova seu de Junts per Sant Cugat.

arran-ofec-immobiliari
Acció d’Arran a les seus bancàries

Segons un comunicat que ha difós, l’organització juvenil vol denunciar amb aquesta actuació “els lloguers abusius, els desnonaments, l’especulació de fons voltors, les promocions de luxe, els centenars de pisos buits i el degoteig de gent expulsada de la ciutat”.

I afegeix que “el col·lectiu creu que aquesta realitat és generalitzada arreu, però exemplar a Sant Cugat perquè considera que des de fa una trentena d’anys l’equip de govern promou activament el benefici dels rics, bancs, immobiliàries, promotores i constructores”.

A les seves xarxes afirmen plantar-se i dir prou a aquesta situació: “les joves ens plantem i diem que no ens fareu fora! A ningú més!” I afegeixen: “i agradi o no a convergència, buscarem qualsevol manera de quedar-nos-hi. No ens fareu fora, volem viure a Sant Cugat”.

L’organització ha acabat el comunicat dient que amb aquesta acció, el vídeo de la setmana passada i els darrers actes organitzats relacionats amb el dret a l’habitatge, el col·lectiu dóna tret de sortida a la seva campanya “Volem viure a Sant Cugat. No ens fareu fora!”, tot sumant esforços a aquesta lluita i amb la voluntat de seguir conscienciant de la problemàtica de l’habitatge i del dret a poder viure a la ciutat.

Pots llegir el manifest de la campanya en aquest enllaç

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar