(24/10/2022 – Redacció)
Tot i les altes temperatures de les darreres setmanes, ja estem en temps de castanyes, moniatos i panellets. I per conèixer com es fan aquests dolços típics catalans ens hem apropat un any més fins a Petritxol Sant Cugat, l’establiment del carrer Plana d’Hospital, on ens han confirmat que un any més, els més demanats són els de pinyons.
“Castahalloween”
A l’obrador de Petritxol s’elaboren artesanalment aquests dolços típics de Tots Sants, però també es poden trobar galetes i pastissos amb temàtica de Halloween.
Kety Ramos, propietària: “Als darrers anys per la influència americana es parla de Castahalloween, que és la combinació entre la tradició catalana de la castanyada i Halloween. Els nens s’ho passen bé i no s’ha de deixar de fer també aquestes coses perquè és el que avui en dia es porta”.
A Petritxol Sant Cugat ens asseguren que durant aquests dies tindran panellets i dolços per a tothom, però si voleu fer una comanda especial sempre és millor encarregar-ho amb temps. Si voleu tastar els panellets de la Kety, els podeu trobar a Petritxol Sant Cugat al número 20 del carrer Plana d’Hospital on porten ja dotze anys endolcint a tots els santcugatencs.