El Club Petanca Sant Cugat celebra amb èxit el Social d’Estiu Solidari en què han participat 44 socis

28/07/2020 CP Sant Cugat / Redacció

Com cada any, el Club Petanca Sant Cugat va celebrar el seu torneig d’estiu “Social d’Estiu Solidari” el passat cap de setmana, en el qual van poder gaudir d’una bona participació i d’un ambient festiu, com és habitual.

El torneig va començar dissabte, on després de jugar les eliminatòries, van quedar entre els 8 millors, els quals el diumenge van jugar entre ells per decidir la classificació final del torneig. Durant tota la jornada va acompanyar el bon temps i un ambient distès, però sempre mantenint les mesures de seguretat.

La recaptació dels beneficis del torneig en aquesta edició han anat a parar a la Campanya d’investigació “Jo em corono” per combatre la COVID-19. D’aquesta manera, el Club ha donat a aquesta causa l’import de les inscripcions i els diners de la rifa, més una aportació de la pròpia entitat.

El torneig ha transcorregut amb normalitat, seguint les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries, per aquest motiu el club agraeix i felicita “tots els que ens van acompanyar per la seva col·laboració”.

Amb aquest torneig el Club Petanca Sant Cugat dona per finalitzada la temporada fins al setembre, quan començarà la lliga.

I aquesta va estar la classificació General:
1r- Bravo-Angel
2n-Sants-Carlos Marquina
3r- Roberto-Diego
4t- Coqui- Carlos Marquina Jr.


Classificació Consolació:
1r- Arturo-Robertito
2n- Jose Maria Branchart-Estrella
3r- Tino-Antonio Nuñez
4t- Clemente-Eloy


Seguim competint, ens seguim protegint!!!

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar