Andréi Xepkin, nou entrenador del Club Handbol Sant Cugat

05/05/2020 – REDACCIÓ /

El Club Handbol Sant Cugat ja prepara la nova temporada després que la Junta Directiva de la Federació Catalana d’handbol (FCH) decidís el passat 25 d’abril donar per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020 per la pandèmia del coronavirus.

El club ja pensa en la nova temporada i, de moment, ja compta amb un fitxatge de nivell. Aquest dilluns ha anunciat la incorporació del mític jugador Barça, Andréi Xepkin com a nou entrenador de l’equip Sènior masculí per a la pròxima temporada, que competeix a la primera divisió estatal masculina.

Andréi Xepkin té una carrera plena d’èxits esportius. Va fitxar pel Barça l’any 1993 i  va tenir l’honor de formar part d’un dels millors equips de la història de l’handbol, el Dream Team del tècnic Valero Rivera, al costat de grans figures de l’handbol mundial com Svensson, Barrufet, Masip o Urdangarin. Només amb aquest equip va guanyar cinc copes d’Europa. La temporada 2007-2008 va tornar al club i va guanyar la seva sisena copa d’Europa.

Fotografia de la wikipedia d’Andréi Xepkin

Des de fa anys Andréi Xepkin ha mantingut una relació estreta amb Sant Cugat. L’any 2009, els micros de Televisió Sant Cugat el van entrevistar en una visita al Col·legi El Pinar per analitzar el nivell dels alumnes d’aquesta escola.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar