Ajuts de fins a 5.000€ a entitats socials

02/010/2020 – Redacció /

L’Ajuntament de Sant Cugat ha obert la convocatòria d’ajuts extraordinaris, amb una partida de 100.000 euros, per ajudar entitats municipals de l’àmbit social afectades per la covid-19. Concretament, els ajuts es destinaran a entitats sense ànim de lucre (associacions, fundacions i cooperatives) que formen part del tercer sector, que treballen per la inclusió i la cohesió social, i que la seva activitat hagi estat afectada a conseqüència de les restriccions imposades en el marc de la pandèmia del coronavirus. L’Ajuntament finançarà fins a un màxim de 5.000 euros per entitat amb l’objectiu de subvencionar despeses derivades de:

  • Compra de material sanitari i adaptació per a les mesures de seguretat i higiene derivades de la covid-19.
  • Pagament a persones proveïdores, treballadores i/o contractacions que han estat necessàries a conseqüència de la crisi sanitària i social i que no estaven previstes en el pressupost de l’entitat per aquest any 2020.
  • Pagaments efectuats per serveis que s’havien previst realitzar però no ha estat possible dur-los a terme pel confinament derivat de l’estat d’alarma.

Tots els tràmits per sol·licitar les subvencions es poden consultar a la Seu electrònica de l’Ajuntament i el termini de la convocatòria finalitzarà el 30 de novembre.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar