Multa de 270€ per amenaçar de mort l’alcaldessa

(3/08/2022 – ACN)  

Haurà de pagar 6 euros diaris durant 45 dies i assumir les despeses del procediment judicial.

El titular del jutjat d’instrucció número 1 de Rubí (Vallès Occidental) ha condemnat a una multa de 6 euros diaris durant 45 dies l’home que va amenaçar de mort l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mireia Ingla, després de produir-se el tancament de la discoteca Drinkking.

Publicitat

En un judici ràpid celebrat el 28 de juliol i que l’Ajuntament ha fet públic aquest dimarts, el magistrat considera provat que Ingla va rebre amenaces a través d’Instagram, advertint-la que l’atropellaria passant-li per sobre sis cops perquè no pogués “ni parlar per governar”, amb insults com “mal follada”, filla de puta” i amenaçant de matar també el gos, donat que sabia on vivia. El condemnat pot presentar un recurs en un termini de cinc dies.

Publicitat

La persona que s’encarrega de gestionar les xarxes d’Ingla va interceptar els missatges, així com trucades, i ho va traslladar a Ingla, que va considerar que el contingut dels missatges sobrepassaven la crítica pública. Un cop interposada la denúncia corresponent, els Mossos d’Esquadra van identificar la persona que els hauria enviat, que va negar ser l’autor material de les amenaces i les trucades, que hauria emès “un desconegut”, tot i admetre que els insults si que els havia proferit ell, una explicació que el jutge no veu verosímil.

Per tot plegat, el condemna per un delicte lleu d’amenaces a una pena de 6 euros per 45 dies de multa, amb responsabilitat subsidiària en cas d’impagament, i a assumir les despeses del procediment.

Feu un comentari