La XIX Cantata Infantil omple el Teatre-Auditori amb més de 750 alumnes

(17/4/2024 – Redacció)

Més de 750 alumnes de 2n de primària de les escoles de la ciutat han participat aquest any a la XIX Cantata Infantil de Sant Cugat. Es tracta d’un concert en que cada any participen moltes de les escoles de la ciutat i és el moment culminant de la tasca que han fet durant l’any amb els professors de música de les escoles.

Aquest any la Cantana explicava la història d’un rellotge que perd una hora i demana ajut per trobar-la. Una història que ha arrencat d’aquesta manera de la mà de l’actriu i professora Clara del Ruste. Per poder incloure a l’escenari als prop de 750 alumnes que han participat, la Cantata s’ha estructurat en tres torns al llarg del matí. Les mares, pares i familiars de les catorze escoles de Sant Cugat participants també han omplert totes les sessions.

Publicitat

La XIX Cantata Infantil de Sant Cugat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, el Centre de Recursos Pedagògics, el Teatre Auditori, el Conservatori de Música Municipal Victòria dels Àngels i els tutors de 2n de primària de les escoles participants.

Publicitat