26 d’agost, a les 19h. última visita guiada per a tota la família a la XXII Biennal d’art Contemporani Català

24/08/2021 – Redacció /

Aquest dijous dia 26 d’agost, a les 19h. última visita guiada per a tota la família a la XXII Biennal d’art Contemporani Català a la seu de la Fundació Cabanas, carrer Santiago Rusiñol, 60 de Sant Cugat

Visita guiada per Sergi Barnils. Barnils exposa i es dona a conèixer en la IX Biennal de l’any 1994, i avui es un dels destacats artistes catalans en el panorama internacional, bàsicament a Alemanya i Itàlia.

Sergi Barnils 2021.


Amb aquesta visita comentada i la cloenda el proper diumenge dia 29 d’agost, de la exposició a la Fundació Cabanas, clouen 44 anys d’història de l’art emergent nascut en democràcia, que s’han potenciat des de la ciutat de Sant Cugat. La biennal no es tornarà a organitzar per tan no tindrà continuïtat.
Dijous iniciarem la visita contemplant la façana de Cal Gerrer, edifici històric del centre de Sant Cugat, per anar descobrint els diferents espais de la Fundació Cabanas que condueixen a la Sala del Cònsol, indret que acull la Biennal. Comentarem les obres allí exposades de: Josep Agut, Carmen Anzano, Sergi Barnils, Tom Carr, Martin Carral, Pep Codó, Neus Colet, Carles Delclaux, Maria Fabre, Lourdes Fisa, Joan Fontcuberta, Joanpere Massana, Enric Pladevall, Vicenç Viaplana i Joan Pere Viladecans.

Punt de trobada: Casa-Museu Cal Gerrer, seu de la Fundació Cabanas (c. de Santiago Rusiñol, 60). Dijous 26 a les 19h. No cal reservar
Més informació: XXII Biennal d’Art Contemporani Català a Sant Cugat
DATA: dijous, 26 agost, 19:00h
LLOC: Casa-Museu Cal Gerrer –Fundació Cabanas-

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar