Albergínia farcida de carn

Alberginia-farcida-carnIngredients per a 4 persones

500 grams de carn picada (meitat vedella, meitat porc)
2 albergínies (4 meitats)
1 ceba
2 tomàquets
100 g de formatge ratllat
Sal
Oli

Elaboració:

  1. Tallar les albergínies per la meitat i marcar a ratlles amb un ganivet.
  2. Disposar les albergínies a una safata de forn, salar i posar un raig d’oli i fornejar 25 minuts a 200 ºC.
  3. Fer el sofregit amb la ceba i els dos tomàquets. Afegir la carn picada i deixar coure.
  4. Passats els 25 minuts, retirar les albergínies del forn i buidar la polpa amb l’ajuda d’una cullera. Barrejar la polpa amb la carn, el sofregit i el formatge ratllat emplenar les albergínies.
  5. Afegir per sobre una mica més de formatge ratllat al gust i gratinar al forn.

Deixa un comentari