Dental Valles Banner

La 35a Mitja Marató de Sant Cugat omple els carrers de la ciutat01/04/2019 – REDACCIÓ /

Aquest diumenge s’ha celebrat la 35a edició de la Mitja Marató Sant Cugat. Una prova que aquest any ha servit per decidir per primera vegada el Campionat d’Espanya Absolut de Mitja Marató. Houssame Eddin Benabbou de l’equip AD Marathon, en categoria masculina i Elena Loyo del Bilbao Atletismo Santutxu, en categoria femenina, van ser els vencedors de la Mitja Marató i els campions d’Espanya en categoria absoluta.

mitja-marato-santcugat2019
Imatge de la Mitja Marató Sant Cugat

Benabbou va arribar a la meta després d’ 1 hora, 3 minuts i 55 segons i segons va manifestar l’atleta se’n va endur un bon record de la ciutat.

Per la seva banda, Loyo va creuar la línia de meta després d’1 hora 13 minuts i 16 segons i es va mostrar molt contenta per la victòria perquè estava passant per moments difícils.

En total, més de 1.500 atletes han participat a la Mitja Marató, tant en la modalitat de 21 quilòmetres de recorregut com en el Terç, la cursa popular de 7 quilòmetres.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Aquest any la Mitja Marató santcugatenca ha comptat amb un nou recorregut amb l’objectiu d’integrar la Mitja al poble i afavorir un caliu general i un seguiment més proper de les famílies dels corredors.

TV Sant Cugat us ofereix durant aquesta setmana un reportatge especial de més de mitja hora amb la més àmplia cobertura de la Mitja Marató de Sant Cugat, gràcies al patrocini de La Noguera i HP.

En el següent enllaç tens el vídeo permanent a Youtube.

Deixa un comentari