Promo banner TVSC

Demanen al Síndic que s’elimini l’amfiteatre dels Jardins del Vallès


Publicitat

04/04/2019 – REDACCIÓ /

Víctor Ruiz, en representació dels veïns del parc dels Jardins del Vallès, ha sol·licitat en una carta al Síndic de Greuges que es modifiqui el projecte de remodelació del parc dels Jardins del Vallès perquè no inclogui un amfiteatre.

amfiteatre-jardins-valles
Imatge del projecte d’amfiteatre

Els veïns sol·liciten que es modifiqui lleugerament el projecte d’arranjament perquè no inclogui la construcció de cap amfiteatre.

A més, demanen que en cas que això no sigui possible facilitin als veïns del parc dels Jardins del Vallès que facilitin tota la documentació relativa a la modificació del projecte d’arranjament de Jardins del Vallès i construcció d’un amfiteatre, on hi figuri que l’espai no pugui admetre un aforament de més de 100 persones i que aquesta modificació ha estat comunicada i acceptada pel constructor corresponent.

Publicitat

També li reclamen que s’acordi amb els veïns més propers, els més afectats, la redacció un protocol d’usos de la nova instal·lació musical de manera que reculli els punts prèviament mencionats.

La proposta de construcció de l’amfiteatre als Jardins del Vallès neix dels Pressupostos Participatius de 2016-17.

L’Agost del 2017 es dona per finalitzat el projecte amb un amfiteatre a 35 metres dels habitatges i amb capacitat per 860 persones d’acord amb el projecte de licitació preparat per l’Ajuntament de Sant Cugat.

El projecte d’amfiteatre es va adjudicar a HPSA Construcción y servicios medioambientales el passat mes de desembre i el pressupost de l’obra és de 356.629,57 euros.

Segons ha pogut saber TV Sant Cugat, fa dues setmanes l’alcaldessa Carmela Fortuny va explicar a un veí en una trobada privada que el projecte de remodelació dels Jardins del Vallès tirarà endavant amb l’amfiteatre inclòs perquè aquest servirà només per a fer-hi titelles, lectures i espectacles de petit format amb un aforament mínim.

Deixa un comentari