Torna Catalunya. Illa president

PereSoler-PSC

Per Pere Soler, Tinent d’alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat, Seguretat i Transport

Els i les socialistes ens hem imposat al derrotisme polític i hem generat il·lusió. No hem elegit un candidat, hem escollit un president. Impulsant SALVADOR ILLA com a revulsiu, l’únic capaç d’encapçalar un repte on el municipalisme prendrà protagonisme, ja que forma part de l’ADN del PSC. Hem estat capaços d’afrontat els reptes que se’ns han posat davant, en pandèmia i en altres situacions de la gestió local, entomant iniciatives innovadores amb escassos recursos, ara ho podrem fer des del govern.

El govern ha aturat “in extremis” les eleccions per decisió partidista i no pandèmica, ha volgut agafar aire utilitzant “un temps mort”, i poder afrontar una embranzida imparable socialista. No se n’amaguen, utilitzen tot el que està a la seva mà per impedir que Salvador Illa sigui president, però no es pot aturar ja la victòria.

Cal canviar un govern desgastat i amortitzat, en bronca interna permanent, amb nefastes decisions en la gestió diària. Cal recuperar el paper i el prestigi de Catalunya al món. Arranjar un país malmès socialment i trencat econòmicament. Per això és necessari treballar per la reconstrucció social i la reactivació econòmica. Necessitem un govern de la Generalitat aliat al món local. Illa és el canvi que necessita Catalunya perquè torni a ser pròspera.

Feu un comentari