La gran mentida

model-opinio-jordi-corretja
Hem escoltat multitud de mentides des de l’unionisme sobre l’independentisme, però n’hi ha una que van repetint contínuament que sembla que els justifiqui. Diuen que els independentistes no arriben al 50% de la població catalana. Si féssim un referèndum ho sabríem però ai las, no volen. Sempre agafen aquesta dada sobre resultats electorals en què compten que els Comuns, tots els votants, són detractors de més llibertat per a Catalunya.

Si tots ells votessin en blanc el Sí guanyaria amb un fort avantatge a els del No. I més encara, si un petit percentatge de l’electorat que vota a Podem votés Sí a la Independència els partidaris del Sí seríem més del 50%. Però no us amoïneu, us imagineu que sense tenir en compte aquest repartiment de vots d’aquesta formació “neutra” hi arribéssim? La victòria aleshores seria per un més gran marge i als unionistes se’ls acabaria les excuses.

Cada dia que passa ens fa més forts, contra la injustícia de tenir presos polítics/ques, veig el moviment fort, més enllà si hi ha debat dins l’independentisme amb els seus posicionaments tàctics, aquest any 2019 amb les eleccions municipals el sobiranisme ha d’arrasar i ho farem.

Feu un comentari