La cultura al centre

EstherMadrona-model-opinio

 

Per Esther Madrona, Tinenta d’alcaldia de Cultura, Educació i Universitat, Esports, Joventut i Memòria Històrica

No tindrem Festa Major aquest any. Us ben asseguro que encara em costa de dir en veu alta, però a situacions excepcionals… mesures excepcionals.

I això és justament el que està passant a la cultura santcugatenca: els agents culturals, del primer a l’últim, s’han reinventat i porten la cultura local a totes les cases de la ciutat. La cultura està a un clic des del sofà de casa. Reitero el meu agraïment a tota aquesta gent que esteu fent aquesta tasca de forma altruista. M’agrada saber que hi ha espectadors i espectadores que han descobert nous contactes amb la producció local i m’agrada pensar que quan puguem omplir teatres, places i cinemes amb públic, ho farem.

Per qui tenia algun dubte: la cultura ens fa créixer, ens educa, ens fa més lliures, més crítics… Fem que tot el que estem aprenent aquests dies de confinament ho mantinguem quan tornem a la quotidianitat. Posem la cultura al centre de les nostres vides i no oblidem que és un motor econòmic i social de primer ordre.

Sempre que les mesures de seguretat i salut ens ho permetin, farem una gran festa de retrobament de la ciutadana a la tardor, per gaudir de la vida, de la cultura i de la nostra ciutat. Una festa on poder compartir sensacions, sentiments i seguir fent xarxa cultural i comunitària entre tots i totes.

Feu un comentari