Governa’t!


Marc-Simarro-model-opinio
Es respira un aire de canvi a Sant Cugat. Aquella sensació compartida que, parlant amb amics o coneguts, es percep i construeix al
voltant de l’engrescadora idea d’un Sant Cugat diferent. D’una ciutat que deixi enrere tants i tants anys de govern convergent. Parlem d’un canvi irremeiablement necessari si pretenem fer de Sant Cugat una ciutat integradora i inclusiva que pensi en tothom.

No volem que ningú més hagi de marxar contra la seva voluntat, perquè l’habitatge ha de dignificar la vida, no fer-la impossible. Creiem fermament en valors com la solidaritat i el suport mutu i, per això, apostem per l’economia social i solidària, per cooperar i no competir. Pretenem aixecar catifes, fer net. Perquè volem transparència i oblidar les pràctiques fosques i opaques a l’Ajuntament. Volem posar la vida al centre de les polítiques i pensar-les en clau humana. Considerem la cultura com a un element de cohesió social i generador de comunitat.

Participar és decidir, i decidir col·lectivament quin és el millor camí per a la majoria de la població és governar-se. Al maig, governa’t!

Feu un comentari