Site icon TV SantCugat.cat

“Fi de cicle”

Aldo-Ciprian-opinio

Fi de cicle


Al 2015 es van presentar com Convergència i Unió i al 2019 ho fan com Junts Per Sant Cugat. Encara que els noms no s’assemblin gaire els programes sí semblaran germans bessons perquè pràcticament res del que varen prometre ho han dut a terme.

Si algú ho posa en dubte val la pena que hi doni un cop d’ ull al programa passat i al que els veïns trobaran a la bústia en unes setmanes. Per posar només uns pocs exemples problemes com el pacte per la nit, la mobilitat, la deixadesa als districtes perifèrics, l’ eterna promesa del complex esportiu de Mirasol o la necessitat de vivenda social hi tornaran a aparèixer perquè ningú del PDECat ha fet res al respecte.

A més a més en aquestes eleccions s’ hi parlarà força de seguretat. En una primera fase del mandat l’ equip de govern va negar l’ existència del problema i a les acaballes s´hi ha posat a sobre sense cap mena de planificació.

Del PDECat no cal esperar-ne més, francament. Les seves preocupacions són el “procés” o les pica-baralles internes. Esperem, per tant, que els veïns i veïnes optin aquest mes de maig a les eleccions municipals per un canvi d’ aires a l’ Ajuntament.

Ho necessitem com la pluja després d’aquests mesos de sequera.

Exit mobile version