Site icon TV SantCugat.cat

“Fem el pas…”

mireia-inglat-opinio-carrec

Fem el pas, impulsem Sant CugatA menys de dos mesos de les eleccions, ja tenim la maquinària en marxa per tal de liderar el govern de la ciutat en els propers quatre anys.

El projecte de govern convergent, després de 32 anys, ha perdut el rumb i nosaltres volem agafar el timó per recuperar-lo. ERC-MES té la ciutat al cap, la d’avui i la del demà. Només així es pot construir un futur sostenible i per a tothom.

Sant Cugat està preparada per créixer però sense deixar a ningú pel camí. No podem estar orgullosos d’una ciutat que cada dia augmenta en desigualtats, ni que expulsa persones per no poder accedir a un habitatge. Volem una ciutat que pensi en tots els seus barris, una ciutat educadora, viva i al costat de les entitats, del comerç i de les empreses.

ERC-MES presentem una llista diversa perquè Sant Cugat és una ciutat diversa. Som divuit dones, disset homes, gent jove, gent gran, persones d’entitats culturals, esportives, animalistes, veïnals, AFAS i representants de tots els barris. Estem a punt per fer el pas!

Exit mobile version