El Pluralisme

model-opinio-alvaro-benejam
Al Partit Popular de Sant Cugat ens em preocupat en tot moment de exercir el nostre càrrec de Regidors amb cura de fer-ho per tot-hom.
Sabem perfectament que un càrrec amb aquesta responsabilitat ha de treballar per qualsevol ciutadà, no momes pels que l’han votat.

Tenim molt clar, en el cas de poder participar en tasques de govern després de les eleccions municipals del pròxim mes de maig, ho faríem per tothom, no nomes pels que ens hagin votat.
Entenem que la política es, de d’un punt de vista del seu exercici mes noble, un pur servei al ciutadà, valorant a la ciutadania en la seva pluralitat. No val, per tant, fer-ho nomes per alguns.

Reivindiquem que els governants tenen el deure moral de fer-ho així, perquè d’altra manera el que s’aconsegueix es generar sentiments de greuge entre grups de ciutadans.

La nostre societat no nomes te un color, es diversa i plural, i per tant, qui governa ha de fer-ho tenint en compte aquesta circumstància. En cas contrari, es cau en el greuge i la discriminació, coses absolutament reprovables en els nostres dies en una societat democràtica.

Feu un comentari