Amnistia ara

carmela-fortuny-model-opinio

Per Carmela Fortuny, regidora de l’Ajuntament de Sant Cugat i portaveu de Junts per Sant Cugat

Coincidint amb el 3r aniversari de l’empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, Òmnium promou una campanya per exigir l’Amnistia de totes les persones represaliades arran del procés d’independència i ho fa a través de la recollida de signatures per  promoure una Llei d’Amnistia que ha d’aprovar el Congrés de Diputats i posar fi a la repressió incessant de l’Estat Espanyol contra l’independentisme.

Jo ja he signat i vull animar a tothom a fer-ho des del convenciment que l’Amnistia és l’única solució per tornar a la política, al diàleg i és també, l’única solució que beneficia a totes les persones represaliades per l’Estat Espanyol per actes d’intencionalitat política des de la consulta del 9N fins ara.

Alguns diran que l’indult també podria ser una solució, però ni l’indult, ni la reforma del Codi Penal són solucions vàlides per a totes les persones represaliades. No posen fi a la repressió i no impliquen abolir la sedició. Només l’Amnistia abraça a totes les persones represaliades.

El primer que cal és una Llei d’Amnistia que ara no tenim És políticament possible i jurídicament consistent i és un clam del 80% de la ciutadania. Si hi estàs d’acord signa! www.amnistiaara.cat

Volem l’amnistia i la volem ara.

Feu un comentari