Site icon TV SantCugat.cat

“Alegria, és Festa Major”

jordi-corretja-opinio-carrec

Alegria, és Festa Major


“Alegria, és Festa Major” és un títol d’una cançó de la Trinca, un grup musical dels anys 70 i 80 a Catalunya i que recomano tornar a escoltar les seves cançons. Sí, arriba la festa major a Sant Cugat i en aquest temps de pas de la primavera a l’estiu els carrers i places de Sant Cugat s’omplen de petits i grans que volen celebrar la Festa Major.

Alguns viuran un primer amor, altres gaudiran amb els companys/companyes estimats, d’altres festejaran, i és que l’amor és el motor de les nostres vides, amor per la parella, però també amor pels pares, avis o fills i filles.

És un bon moment per prendre quelcom amb companyia d’amics i amigues i gaudir del bon clima mediterrani per aquests dies a l’aire lliure tot escoltant la música que ens anima l’ànima.

És important gaudir del present perquè un cop aquest temps hagi passat ja mai més el tornarem a viure, el podrem recordar però és important ser feliç mentre es fa una cosa i sent-ne conscient de tot això.

Finalment recordar també els presos i preses polítics catalans/nes que estan injustament privats de llibertat sense poder abraçar els seus éssers estimats ni de gaudir el seu temps lliure com més els hi plagui. Un petó ben fort per a tots ells i elles, desitjant la seva llibertat ben aviat.

Exit mobile version