“Un pressupost social, habitacional, ambiental i democràtic per a Sant Cugat”En la passada edició del Magazine s’anunciava que el govern estava treballant amb l’objectiu de presentar el pressupost el mes de febrer. És pertinent explicar que amb la voluntat de donar una nova mirada posada en les preocupacions de la ciutadania, que el govern del canvi s’ha proposat reorientar-ho cap a la intervenció social, l’ambiental i l’habitacional, a més de poder “reorganitzar” i “endreçar” transparentment i democràticament l’Ajuntament, i s’ha de reflectir en la construcció dels comptes locals com més aviat millor, de manera raonada, amb rigor i solvència com ens demanda la ciutadania (i la llei també), fet que pot alterar el termini previst.

Per això la voluntat del govern segueix sent ferma, i poder tenir una bona proposta. Cal dir que el pressupost té un calendari propi, i no ha de per què coincidir amb les sessions ordinàries, explicar-la a l’oposició, atendre a les demandes, realitzar una audiència pública i iniciar el tràmit administratiu d’aprovació plenària, amb el repte de marcar diferències amb el passat.

Sant Cugat tindrà uns pressupostos alineats amb el compromís del govern del canvi, i apuntalats en el Pla Municipal de Mandat 2019-2023 que també (en fase d’elaboració). Anem treballant amb passes fermes i consolidant els projectes iniciats en aquesta nova etapa.

Deixa un comentari