Un nou Pla Local de Joventutmarco-simarro-cup

Per Marco Simarro, regidor de Joventut, de Participació i Barris

Sant Cugat necessita un Pla Local de Joventut (PLJ) que prioritzi aquelles mesures més necessàries que mai per al jovent de la ciutat. I el jovent de la ciutat, un col·lectiu pràcticament obviat durant massa anys, mereix polítiques a l’alçada de les necessitats.

Som més de 20000 joves entre els 12 i 30 anys que vivim a la ciutat i que creiem que encara hi ha molt camp per recórrer en polítiques de joventut. És per això que, des d’aquest govern i des de la regidoria de joventut apostem per un pla que prioritzi cinc eixos estratègics clars i que proposi mesures transformadores per al jovent. Estem parlant de mesures que tinguin en compte una alternativa d’oci i de lleure a l’oci dominant; de mesures que incorporin el feminisme i que promoguin la igualtat entre el jovent; de mesures d’acompanyament al món laboral en un context tan difícil com el que ens ha tocat viure; de mesures que fomentin l’esperit i el pensament crític per afrontar el futur que ve i de mesures que augmentin la implicació política del jovent.

Al novembre portem a aprovació un PLJ que suposa un abans i un després per a una regidoria històricament menystinguda i minoritzada. Cal posar les polítiques de joventut a l’alçada de les necessitats del jovent i en això estem. Feia temps que un nou lideratge per aquesta àrea era necessari.

Deixa un comentari