“TOC, TOC… Què hi ha algú?”

carmela-fortuny-model-opinio
Ja ha passat el 10N i estem pitjor que abans. Per ser més concreta, rectifico… Estan pitjor que abans. L’independentisme està millor i Espanya molt pitjor. A Espanya s’han afeblit i s’han d’entendre. A Catalunya l’independentisme està més fort i ens hem d’entendre.

En clau de ciutat, a Sant Cugat, vull agrair els vots per la llibertat. Gràcies sinceres a tots els que heu votat independentisme i que ha fet que per primera vegada en unes eleccions generals, Sant Cugat es visualitzi com a una ciutat nítida i clarament independentista. Gràcies als votants d’Esquerra Republicana, de la CUP, i especialment de Junts per Catalunya. Aquest 10N ha estat el del ni un vot enrere i ara toca més que mai seguir avançant. Més vots que signifiquen més escons, senadors i diputats.

ERC repeteix victòria a Catalunya i no ho té fàcil, però m’il·lusiona pensar que sabrà decidir en clau de país. I que davant un context hostil i de repetides cites electorals, que l’independentisme avanci, ens interpel·la. Davant els que ens volen ignorar, cal solució conjunta i unitària. Davant el creixement de la ultradreta, plantem cara, fem política.

Toc, toc… I ha algú a l’altre costat de la taula? Toc, toc… Hi ha algú disposat a resoldre el conflicte políticament? Toc, toc… #SpainSitAndTalk

Plantem cara conjuntament com a estratègia per guanyar com a país.

Deixa un comentari