“S’ha descobert una nova malaltia”

roser-casamitjana-model-opinio
Això sembla i el curiós és que no ho han fet els metges o els científics, sinó un bisbe anomenat Reig Pla. No sabem quins són els símptomes d’aquesta patologia però sí que sabem que aquest bisbe està entestat a curar-la amb l’ajut d’alguns i algunes acòlites.

Aquestes teràpies, prohibides per llei, i fetes en moltes ocasions a menors d’edat, consisteixen en recomanacions com ara anar a missa, no sortir amb persones del mateix sexe, recitar la bíblia i d’altres similars, totes amb la finalitat de “ayudar a los muchachos a que puedan identificar sus heridas de masculinidad”.

Així estem en ple segle vint-i-u intentant imposar una ideologia que pot tenir conseqüències imprevisibles en moments d’especial vulnerabilitat en joves que s’estan preguntant sobre la seva pròpia identitat i la seva sexualitat.

I més enllà del bisbe i el seu entorn, n’hi ha d’altres que pretenen fer-nos empassar aquesta perversió, en alguns casos de forma oberta i en d’altres més o menys amagada. Ho hem de tenir ben present, no sigui que ens facin tornar a les cavernes.

Deixa un comentari