No serà fàcil ni igual, però serà NadalEstherMadrona-model-opinio

Per Esther Madrona, Tinenta d’alcaldia de Cultura, Educació i Universitat, Esports, Joventut i Memòria Històrica

Parar taula aquest Nadal serà més complicat que mai: comptar persones, mantenir distància, obrir finestres, controlar l’hora… Segurament, aquest Nadal haurem d’aprendre a compartir més, a tenir més en compte l’altre i ajudar-nos.

Durant el primer confinament, aquell tan dur que va començar el mes de març, jo em repetia constantment una cosa: tant de bo que tot això que estem aprenent [les ganes i l’essència d’ajudar-nos, de compartir, de les cures, del sentiment de comunitat…] ens ho emportem quan s’hagi acabat. I ara estem en un entremig, i veig que aquesta essència encara es manté.

És per això que la ciutat podrà gaudir d’una oferta ben variada d’activitats per a tots els gustos i edats, perquè entitats i associacions han volgut seguir fent ciutat i l’Ajuntament ha seguit apostant per la cultura i la comunitat. Aquest any ‘Fem Nadal’ i ho fem a tota la ciutat, a tots els barris i districtes amb activitats per als menuts i per als adults, amb una especial atenció per als joves, que ho han passat malament en una etapa vital ja de per si complexa.

Ah, i estem en contacte amb els Reis Mags, perquè tot i no veure’ls com sempre, vinguin a la nostra ciutat. Amb els Amics dels Veterans i la Regalèssia els ho deixarem tot a punt perquè no falti la màgia a cap racó de Sant Cugat.

Deixa un comentari