Contacta amb l’Oh!FICINA JOVE!Per Alba Gordó, Regidora de Sostenibilitat i de Joventut

Fa unes setmanes i després de 10 anys, l’Ajuntament de Sant Cugat iniciava una campanya de Joventut. Sembla que durant tot aquest temps, els darrers governs convergents van oblidar que el 22% de la seva població són joves.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana sempre hem defensat la necessitat que els joves ens fem lloc a les institucions. Sent als espais de presa de decisions, es garanteix que s’impulsin polítiques transformades de joventut i s’asseguri el futur de 20.000 joves de la ciutat.

Nosaltres això ho estem fent impulsant la campanya de l’Oh!Ficina Jove a fi que esdevingui un punt de referència en l’assessorament i l’acompanyament dels joves.

Ens troben en una situació d’incertesa tant acadèmica com laboral i és necessari optar per l’orientació gratuïta, individualitzada i presencial o virtual des del Casal Torreblanca. L’Oh!Ficina Jove dona un cop de mà a tota persona que ho necessiti. De fet, està especialitzada en sis assessories: Acadèmica, laboral, orientació personal, drogues i pantalles, mobilitat internacional i una de nova que està adreçada a mares i pares d’adolescents i s’anomena ‘parlem-ne’. Aquest és un primer pas per impulsar les necessàries polítiques de joventut; que siguin dissenyades amb la participació dels col·lectius juvenils i del jovent del municipi. Ells i elles són imprescindibles.

Deixa un comentari