“Confiem en els serveis públics”PereSoler-PSC

Aquests dies estem patint moltes alteracions a les nostres vides per causa del COVID-19: coronavirus. No podem defugir com si no passés res, o tampoc viure amb un estat de pànic permanent. L’equilibri emocional és difícil, però el que sí que podem fer és prendre totes les precaucions i mesures per evitar el contagi o la preparació. Cap responsable polític neix ensenyat davant d’aquestes situacions, però ens deixem aconsellar per totes i tots els experts especialistes de cada un dels camps afectats o interpel·lats en el seu sector. Insistirem les vegades que facin falta per complir i fer complir les mesures anunciades. Davant de la proclamació de l’estat d’Alarma per part del president del govern ens denota la seriositat i la delicada situació en la qual ens trobem, cal escoltar i estar pendents a totes les recomanacions de les administracions i autoritats competents. Tindrem temps més endavant per mesurar quina ha estat la magnitud i l’impacte social i econòmic, ara preservem el valor més preuat que és la vida i la salut de la nostra ciutadania.

Les informacions i notícies canvien a cada instant, però és important extreure la informació dels canals fiables i oficials, els “fakes” i les desinformacions generen alarma –que és el que pretenen- milers de “posts, memes, àudios, i instastories” creen un entorn paral·lel, i no ajuden a l’estat d’ànim de les persones, trenquem les cadenes i no ajudem a difondre aquest tipus de missatge.

Santcugatencs i santcugatenques, cuidem-nos, mantinguem la calma, i confiem en els especialistes dels serveis públics que són els protagonistes que ens han d’ajudar a superar aquesta crisi no prevista.

Deixa un comentari