“Andrà tutto bene! Tot anirà bé!”carmela-fortuny-model-opinio

Per Carmela Fortuny, regidora de l’Ajuntament de Sant Cugat i portaveu de Junts per Sant Cugat

Mai hauríem imaginat una situació com la que estem vivint, sembla una peli de ciència-ficció. El Coronavirus ha tancat gairebé tota la vida pública de Sant Cugat, ara, fa una cara completament diferent. La majoria de comerços i equipaments tancats, els actes suspesos o ajornats, els carrers buits, els parcs sense criatures, els bancs sense avis ni àvies, i el que és pitjor, hi ha gent malalta o en risc.

Junts per Sant Cugat, conscients de la importància del moment, hem fet costat a l’alcaldessa, ens hem ofert, des del primer dia de la crisi, a col·laborar en el que calgui. Ara toca donar suport. Ho tenim clar. Però també toca estar informats com a grup polític i poder participar en les decisions o aportar propostes i així ho hem fet saber.

Perquè en aquesta lluita tothom hi ha de contribuir. El govern de la ciutat ha d’informar, gestionar i adoptar les mesures que calgui en l’àmbit social i econòmic. Els veïns i veïnes ens hem de quedar a casa com se’ns ha demanat. El personal sanitari ja està demostrant tot el que val i més. Els comerços que han d’obrir i els que han de tancar, també es mereixen un reconeixement. A tots i totes moltes gràcies!

En definitiva, si fem tot el que s’espera de nosaltres amb responsabilitat, de ben segur que, com diuen a Itàlia “Andrà tutto bene”

Deixa un comentari