Futbol Sala Sant CugatEl Futbol Sala Sant Cugat, un club de referència del futbol sala català. 

L’entitat va néixer l’estiu del 1978, i la seva presentació en societat com una nova entitat esportiva va ser realitzant la inauguració del Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. 

El primer nom que va tenir l’entitat va ser Club Sporting Sant Cugat, i va ser fundat per jugadors de futbol de la ciutat. Amb el pas dels anys, el Club Sporting Sant Cugat es va fusionar amb el club Hamburg i, més tard, ja passaria a anomenar-se Futbol Sala Sant Cugat

El club futbol sala Sant Cugat va iniciar-se com un equip d’un poble i ha esdevingut un club en una ciutat!! El FS Sant Cugat en els seus 40 anys història ha tingut quatre presidents: Siscu Vilà, Ramon Clapera, Josep Maria Zapater i Jordi Palau. 

 

Zapater, amb una quinzena de temporades, ha estat, amb diferència, qui ha dirigit més anys aquest club. “El FS Sant Cugat va néixer amb només un equip sènior. No va ser fins al meu mandat que vam arribar a tenir un segon equip, i equips de base fins a la categoria infantil” 

Per a Josep Maria Zapater, el que sempre ha destacat ha estat la unió com a grup, més que jugadors de manera particular. Sí que han passat grans jugadors pel club al llarg d’aquests 40 anys d’història. 

Valors del club 

Els valors i pilars del projecte esportiu i social del FS Sant Cugat més destacats són la formació, la diversió, la socialització. 

El primer equip, en tots els anys d’història ha estat integrat majoritàriament per jugadors formats a Sant Cugat, un fet que l’ha diferenciat i cal valorar. Després de 40 anys trobem segones i terceres generacions de jugadors que continuen gaudint amb el futbol sala. 

Equip femení futbol sala Sant Cugat 

 

Salt qualitatiu de la base 

Un dels principals reptes de futur del Futbol Sala Sant Cugat és augmentar el nivell esportiu dels equips de la base i treballar perquè el futbol sala sigui reconegut per les institucions com una modalitat esportiva que ajuda en l’educació dels infants. 

El FS Sant Cugat també ha destacat per potenciar la marca esportiva de Sant Cugat, portant les seleccions esportives catalanes, el primer equip del FC Barcelona, organitzant cursos de formació de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, i campus amb els millors jugadors de futbol sala. 

Als anys 90, el primer equip del Futbol Sala Sant Cugat va militar cinc temporades consecutives a la Divisió de Plata, la segona categoria més important del futbol sala espanyol. També va ser, durant algunes temporades, club membre de la Federació Espanyola de Futbol. Tot i que la companyia d’assegurances Winterthur (ara, AXA) va donar suport econòmic durant moltes campanyes el futbol sala en els darrers anys l’entitat de Sant Cugat no ha comptat amb cap patrocinador d’aquestes característiques. Aquest fet no ha suposat cap impediment pel creixement i arrelament del club a la ciutat. 

Els últims anys el club ha estat traslladat a una nova seu, la ZEM LA GUINARDERA, un nou espai on a poc a poc esdevé casa nostra, una llar que recull els 40 anys d’història del club a la ZEM Rambla del Celler, i on estem segurs el club continuarà escrivint grans moments de l’esport santcugatenc!!!

OFICINA

Adreça: Avinguda de la Guinardera, s/n,

08174  Sant Cugat del Vallès
Horari d’oficina: Dilluns a Dijous de 17:30 a 20:30 
Telèfon: 654 55 85 37

E-Mail:fsantcugat@gmail.com

MAPS 


RECULLS DE PREMSA