ClaretOferim solucions en els processos d’embalatge, transport i emmagatzematge

Fitxa tècnica

Carrer d’Atenes, s/n

Polígon Industrial Cova Solera

08191 Rubí. Barcelona

LLOC WEB

Fotogaleria

Qui som?

Fundada l’any 1934, CLARET és en l’actualitat, una empresa orientada a satisfer les necessitats del mercat, oferint solucions en els processos d’embalatge, transport i emmagatzematge, proporcionant productes relacionats amb la indústria de la fusta.

La seva llarga trajectòria de més de 80 anys en el sector ens avalen com un referent en el disseny, desenvolupament i fabricació de caixes, gàbies, bases, palets i tot tipus d’estructures de fusta així com la comercialització i distribució de fustes, complements i accessoris del packaging‎‎.

El nostre objectiu és superar les expectatives dels nostres clients oferint-los solucions de primera qualitat, tant en els aspectes relacionats amb el disseny, la qualitat i prestacions, com en els aspectes normatius i legals en matèria de sanitat, seguretat i protecció.

La nostra empresa compta amb una àmplia gamma de productes que es complementa amb la recuperació de palets contribuint a la conservació del medi ambient.

CLARET està homologada pel “Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente” per aplicar tractament fitosanitari tèrmic segons la norma NIMF 15.

Claret
Instal·lacions de l’empresa al Polígon Industrial Cova Solera de Rubí


Deixa un comentari