Un detingut i quatre registres a l’operació contra el tràfic de drogues

07/02/2019 – REDACCIÓ /

La Guàrdia Civil ha iniciat aquest dijous una operació contra el tràfic de drogues a Valldoreix segons ha pogut saber TV de Sant Cugat. L’operació ha acabat amb una persona detinguda per presumpte delicte contra la salud pública.

trafic-drogues-valldoreix

Publicitat

La Guàrdia Urbana amb la col·laboració de la Policia Local ha efectuat quatre entrades i registres a cases ocupades. En dues d’aquestes han trobat plantacions de marihuana.

A banda del detingut, l’operació ha afectat a sis persones més que han quedat en llibertat, però que hauran de declarar aquest divendres davant el jutge per defraudació del suministre elèctric.

El dispositiu, que ha comptat amb el suport de la Policia Local, s’ha desplegat en el carrer del Parc al barri de Can Montmany on hi ha una urbanització ocupada de manera irregular.

Publicitat

En total n’hi ha dotze dotacions, 6 vehicles de la Guàrdia Civil i 6 cotxes de la Policia Local.

L’urbanització, que porta deu anys ocupada, està formada per sis cases propietat d’una entitat bancària després que fes fallida la constructora promotora dels habitatges. La mateixa urbanització fa un any va tornar a ser notícia perquè va sofrir un desallotjament.

Feu un comentari