Site icon TV SantCugat.cat

Televisió Sant Cugat fa reviure la Festa Major amb més de 16 hores de programació en directe

01/07/2020 – REDACCIÓ /

Televisió Sant Cugat us ha ofert durant els dies en què s’hauria d’haver celebrat la nostra Festa Major una programació especial amb més de 16 hores en directe on ha repassat més de 30 anys d’imatges amb tots els protagonistes d’aquesta festa.

Programació Especial de Festa Major de Televisió Sant Cugat

Una finestra on a banda de recuperar una selecció del millor del nostre arxiu d’imatges, hem repassat tot allò que s’ha organitzat des d’entitats i Ajuntament aquest any per no deixar de celebrar la diada de Sant Pere.

Publicitat

Han passat pels nostres estudis representants de les colles i entitats que acostumen a protagonitzar la Festa Major, així com antics alcaldes i professionals de la nostra televisió que li han donat cobertura al llarg dels darrers 34 anys.

Més de 16 hores de programació en directe

La programació va començar el divendres 26 de juny a la tarda recordant els actes que acostumen a inaugurar la festa grossa com són el seguici d’inici, el pregó i altres tradicionals com la inauguració de la caseta del centre popular andalús.

El dissabte 27 de juny, durant més de quatre hores, vam donar veu a diverses entitats i vam posar el focus en els Diables que aquest any celebren el seu 30è aniversari o les Festes Majors Alternatives. Vam comptar amb la presència de la nostra excompanya, la periodista Maria Xinxó, que va cobrir més de tres edicions de la festa i també vam comptar amb un espectacle en directe a la nostra terrassa a càrrec dels Grupos Morenada i Caporales.

Publicitat

El diumenge 28 de juny el protagonista va ser el Concurs d’arrossos, que aquest any van apostar per fer una versió confinada amb un concurs de vídeos amb les receptes més originals. Vam donar a conèixer els guanyadors i també ens van visitar Castellers, Caparrots i Gegants.

El dilluns 29 de juny, Diada de Sant Pere, vàrem dedicar el programa al “Paga-li, Joan”. No només repassant la seva història, sinó presentant tots els vídeos que van preparar les entitats i es van estrenar aquest dia: un espectacular vídeo del seguici de Sant Pere, els Gegants i Caparrots ballant el Paga-li Joan en un marc immillorable i amb realització a càrrec de la nostra cadena, així com el vídeo del “Paga-li, Joan” d’aquest any on van participar desenes de balladors enviant els seus enregistraments des de casa i on vam poder veure cares conegudes del consistori com l’Alcaldessa i diversos regidors.

Programació Especial de Festa Major de Televisió Sant Cugat

Àmplia cobertura de #santpereacasa

També vam emetre la resta d’activitats que es van estrenar des de l’Ajuntament dins el marc que es va batejar com #santpereacasa i on destaquen els videoclips de diversos grups santcugatencs, on es combina música local amb elements de la festa.

Uns videoclips amb una alta qualitat visual que són obra del director santcugatenc Roger Comella.

Exclusiu TDT i emissió tvsantcugat.cat

Més de 16 hores de continguts, connexions en directe, centenars d’imatges històriques inèdites i desenes de convidats que vam realitzar per a intentar no perdre l’esperit de la Festa Major.

Uns programes que només es podran veure a través del nostre canal de TDT i l’emissió de tvsantcugat.cat en alta definició i en exclusiva, i que remetrem en diferents horaris al llarg de les pròximes setmanes.

Exit mobile version