Suspesa la rua dels Tres Tombs 2019

20/01/2019 – REDACCIÓ /


La rua dels Tres Tombs no se celebrarà aquest diumenge. Tampoc es realitzarà la tradicional benedicció dels animals darrere del Monestir. La previsió de pluja n’ha desaconsellat la seva organització.


santantoni-2019-santcugat-min

Publicitat

 

La intenció és que la tradicional rua dels tres tombs, que s’acostuma a celebrar per Sant Antoni, patró dels animals, passi a un altre dia. No és convenient que els animals surtin al carrer amb els carrers mullats, segons han manifestat els organitzadors.

La rua d’enguany havia de repetir el recorregut de l’any passat i s’hagués hagut d’iniciar a les 11 hores del matí a l’avinguda Pla del Vinyet. Aquest any la rua hagués anat acompanyada per la Banda i Majorettes de Castellar del Vallès i haguès tingut un servei veterinari a càrrec de Veterinària Sant Cugat Diagnòstic.

Publicitat

Tampoc s’oferirà l”esmorzar de pagès al parc Ramon Barnils ni la benedicció dels animals al passeig de Francesc Macià, darrere del Monestir ni el vermut i l’animació familiar amb Lluís Pinyot i la Banda Xic a la plaça de Barcelona.

L’organització, però,ja treballa en trobar una nova data en el calendari.  Aquest 2019 els banderers seran els Castellers de Sant Cugat, que van agafar el relleu als bastoners ahir dissabte a la Festa dels Foguerons a la plaça Barcelona. Va començar al migdia amb un vermut i va seguir amb una cercavila i un sopar amb festa fins a les 23 hores.

Dissabte també va haver Mercat de Traginers  a Plaça Barcelona amb  productes de proximitat.

El passat 17 de gener, dia de Sant Antoni es va celebrar la tradicional missa amb la comitiva al Monestir i es van entregar els panets beneïts. La jornada es va tancar amb un esmorzar al restaurant La Bolera.


A continuació, pots veure un resum dels actes de dissabte de la Festa dels Foguerons.

Feu un comentari