Què opinen els santcugatencs sobre l’augment dels impostos?

20/11/2019 – REDACCIÓ /

En només unes setmanes els santcugatencs han vist com se’ls començava a cobrar un nou impost per part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i, per altra banda, com l’Ajuntament aprova una proposta inicial d’apujar l’Impost de Béns Immobles (IBI) en prop d’un 3% que es començaria a aplicar d’aquí a dos anys.

Hem sortit al carrer per veure com han acollit els santcugatencs aquests dos augments d’impostos, però el primer que ens ha cridat l’atenció és la confusió sobre per què i qui carrega el nou impost metropolità.

Publicitat

El nou impost metropolità es basa en el valor cadastral de l’immoble i es comença a cobrar des d’aquest any arran de l’entrada de Sant Cugat a la zona 1. Finança la baixada de les tarifes del tren però també altres serveis i no el cobra l’Ajuntament sinó l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Això és el que opinen els santcugatencs al respecte.

Per altra banda, a part del recent cobrament d’aquest nou impost, l’Ajuntament també vol apujar el tradicional Impost de Béns Immobles (IBI) d’aquí a dos anys.

Publicitat

1 comentari a “Què opinen els santcugatencs sobre l’augment dels impostos?”

  1. Tots el politics han de tenir un varem i no posar-se el sou ells mateixos.
    Pel que volen,el poble es qui desideix. En aixo del seus seus,tambe volem decidir. URNES!!!!!!

    Respon

Feu un comentari