Detinguts dos lladres al Centre Comercial per emportar-se 730 euros en colònies

15/02/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dimecres una patrulla de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra es van vestir de paisà per dur a terme un servei conjunt de prevenció de furts en comerços i en vehicles al Centre Comercial. Van deternir a dues persones per un pressumpte furt.

furt-Centre-Comercial
Foto del Centre Comercial a la Viquipèdia

El servei conjunt de prevenció de furts en establiments comercials i de robatoris a l’interior de vehicles de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra va fer dues detencions per un furt en una perfumeria per un valor aproximat de 730 euros.

Publicitat

Els agents de seguretat privada van avisar que dos individus havien furtat en una perfumeria i els efectius policials els van trobar de seguida. Van localitzar un a l’aparcament exterior i els agents de seguretat privada van enxampar l’altre a l’interior del Centre Comercial. Els dos detinguts van ser reconeguts pel personal de la perfumeria afectada pel furt.

La Policia Local va retirar un cotxe aparcat a l’exterior del Centre Comercial per tenir sospites que es tractava d’un vehicle relacionat amb els dos detinguts.

La col·laboració entre els agents de la seguretat privada del Centre Comercial, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra ha servit per detectar diversos furts en els últims anys.

Publicitat

Feu un comentari