Truita d’albergínia i tonyina



Per Maria Santaella

Ingredients:

  • 6 ous

  • 2 albergínies grosses

  • 3 llaunes de tonyina

  • 2 dents d’all

  • Oli i sal

Preparació:

  1. Posar una paella al foc amb mig got d’oli d’oliva (ja que l’albergínia en xupa molt).
  2. Rentar, pelar i tallar les albergínies a quadrats petits.
  3. Afegir l’albergínia a la paella i remenar. Si veiem que queda molt seca, afegir-hi una mica més d’oli. Salar i deixar coure 15 minuts fins que quedi tova.
  4. Afegir-hi les dues dents d’alls ratllades i remenar durant 5 minuts més.
  5. Treure l’albergínia del foc i disposar-la en un bol. Afegir-hi la tonyina escorreguda, barrejar i afegir-hi els ous i salar.
  6. Fer la truita normalment en una paella i ja tindrem la recepta llesta!

Deixa un comentari