Endívies amb romesco, xampinyons amb brandada i albergínia amb tonyina
Per Maria Santaella
Ingredients (4 persones):
1 albergínia
8 xampinyons grossos
4 endívies
200 g de brandada (al gust)
4 llaunes de tonyina petites
200 g de salsa romesco (al gust)
Elaboració:
- Bullir les endívies en una olla amb aigua calenta durant 10 minuts. Passat el temps, retirar del foc i colar.
- Quan les endívies estiguin fredes, tallar pel mig i passar per la planxa durant 5 minuts per cada costat.
- Emplatar amb salsa romesco al gust.
- Netejar i buidar els xampinyons.
- Passar per la planxa ben calenta durant 5 minuts per cada costat.
- Emplenar els xampinyons amb brandada i gratinar 10 minuts al forn.
- Tallar l’albergínia al llarg, en fines làmines.
- Daurar a la planxa durant 3 minuts per cada costat.
- Emplenar l’albergínia amb tonyina i embolicar formant un rotlle.
Consell: Servir els entrenats calents amb un raig d’oli d’oliva per sobre.