Trio d’entrants calents

Endívies amb romesco, xampinyons amb brandada i albergínia amb tonyina

Per Maria Santaella

Trio d’entrants calents a càrrec de Maria Santaella

Ingredients (4 persones):

1 albergínia
8 xampinyons grossos
4 endívies
200 g de brandada (al gust)
4 llaunes de tonyina petites
200 g de salsa romesco (al gust)

Elaboració:

  1. Bullir les endívies en una olla amb aigua calenta durant 10 minuts. Passat el temps, retirar del foc i colar.
  2. Quan les endívies estiguin fredes, tallar pel mig i passar per la planxa durant 5 minuts per cada costat.
  3. Emplatar amb salsa romesco al gust.
  1. Netejar i buidar els xampinyons.
  2. Passar per la planxa ben calenta durant 5 minuts per cada costat.
  3. Emplenar els xampinyons amb brandada i gratinar 10 minuts al forn.
  1. Tallar l’albergínia al llarg, en fines làmines.
  2. Daurar a la planxa durant 3 minuts per cada costat.
  3. Emplenar l’albergínia amb tonyina i embolicar formant un rotlle.

Consell: Servir els entrenats calents amb un raig d’oli d’oliva per sobre.

Feu un comentari